グローバルな食文化を目指して
生姜のルーツを追及し、日本の味を守り続けます。生姜の原産地“東南アジア”に生姜のルーツをたどり探し求めました。良質の生姜と高山の秘伝の味がつくり出した「甘酢生姜」。“生姜(がり)”メーカーの自信と責任で、真剣に取り組んだ商品を市場に送り出しています。
東京は練馬・漬物を初めて80余年。武蔵野の大地の土壌の良さときれいな水に恵まれた地で、先々代が漬物を始めました。この地で採れる練馬大根のおいしさを、全国に送りだしたのも、素材の良さを求める当社の企業理念の始まりです。そして現在、妙薬、香辛料として評価されている“生姜”を“がり”として商品化し、“生姜”メーカーとして全力を注いでおります。
“高山商店”は、素材の良さを求める事を理念とし、おいしさの引き立て役として商品提供してまいります。
代表取締役 高山 幸治
Targeting the Global Food and Cuisine Market.
Ever mindful of the origins of “ginger” we continue to foster traditional Japanese cuisine.
Early use of ginger can be traced back to South East Asia.This has resulted in our creation of “Sweet Ginger”, which is made from the highest quality ginger available and TAKAYAMA SHOTEN Company’s special kept secret ingredients. As a leading ginger producer, we are bringing the highest quality ginger product to the market.
TAKAYAMA SHOTEN Company has been making pickles in Nerima, Tokyo for 80 years. Former president began making pickles in Musashino, known for its clear water and fertile soil. Our company’s ideal is to ensure the quality of materials used which is borne out by our pioneering the first nation-wide marketing of the “Nerima Japanese Radish”.Our most recent ginger product “Gari” is praised as a spice and for its medicinal qualities.
TAKAYAMA SHOTEN Company’s ideal is to produce merchandise which helps to main dishes delicious by ensuring the highest of materials possible.
President Koji Takayama